Verenigde Hengelsport Regio Dordt

Opgericht 8 september 1987

Door de V.H.R.D. wordt via Sportvisserij Nederland aan de leden jaarlijks de Vispas geleverd en kunnen terecht bij de volgende hengelsport zaken voor hun Vispas en vergunningen de prijs voor 2018 is €33,-:

  • Hengelsport v.d. Ven, Dubbeldamseweg Zuid 150, 3314 JB Dordrecht, Tel. 078 6316312
  • Fauna winkel Fitty, Rechte Zandweg 3A, 3319 GN Dordrecht, Tel. 078-6311838.  
  • Via de website van Sportvisserij Nederland kan hij ook worden besteld. Gebruik postcode 3313 GT en bestel de vispas van de V.H.R.D.  

Voor het vissen in de BINNENWATEREN van Dordrecht is altijd een VISPAS nodig. Indien u NIET de vispas via de V.H.R.D. maar via een andere vereniging, of de kleine vispas heeft verkregen, dan heeft u ALTIJD een speciale vergunning (witte kaart) nodig , om in de Dordtse wateren te mogen vissen.

Deze is te verkrijgen bij de bovenvermelde winkeliers voor 9.50 euro.

visplanner2Met VISplanner zie u direct op Google Maps kaart waar u met uw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Daarnaast ziet u eenvoudig waar er handige visvoorzieningen in de buurt zijn.

Download nu uw mobiele VISplanner app. Onmisbaar voor onderweg!

Voor Iphone

Voor Android

VISpas

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Let op: de VISpas is geldig tot en met 31 december van het lopende jaar.

Wie is online

We hebben 54 gasten en één lid online