Verenigde Hengelsport Regio Dordt

Opgericht 1 December 2018

De Verenigde Hengelsport Regio Dordt, kortweg V.H.R.D, wij zijn als vereniging opgericht op 1 December 2018 om de belangen van hengelaars bij de verschillende instanties te behartigen.
(B.v. De gemeente Dordrecht, Federatie's, Sportvisserij Nederland, Het waterschap, Het Visblad enz.)

Wat doen wij?

Tevens zorgt de Verenigde Hengelsport Regio Dordt er voor dat iedereen in de regio een hengeltje kan uitgooien, door het leveren van de benodigde vergunningen en Vispassen.
De Verenigde Hengelsport Regio Dordt heeft o.a. bewerkstelligd, dat alle binnenwateren en enkele binnenhavens op het eiland van Dordrecht aan hen zijn verpacht, o.a. van de Gemeente, Staatsbosbeheer, Stichting de Biesbosch, het waterschap en natuur en recreatieschap de Hollandse Biesbosch.

Wat hebben we bereikt?

  • Het realiseren van 10 vistrappen in het talud van het Wantij aan de Noordzijde.
  • Het sluiten van overeenkomsten met jachthavens om in de wintermaanden gebruik te mogen maken van de vlotten via indeling door de V.H.R.D.
  • En deelname in inspraak commitĂ« over de toekomstige waterplannen in Dordrecht.
  • Zaterdag 9 februari 2019 gaan we een begin maken met de visuitzettingen in de stadsvijvers van Dordt. en Foto's visuitzetting van afgelopen zaterdag

vereniging3

 

 

Op vrijdag 30-11-2018 hebben de voorzitter: John Lubbers, de secretaris: Luke Lubbers en de penningmeester: Thea de Booij samen met de vicevoorzitter Gerhard Borgert de nieuwe statuten getekend.

Er is nieuw leven ingeblazen in een vereniging die al een aantal jaren bezig was met een winterslaap.

We hebben nu grootse plannen voor de komende jaren.

Begin 2019 gaan we al beginnen met visuitzettingen op vijf locaties. Nieuwe afspraken worden gemaakt met de gemeente en Staatsbosbeheer en op een aantal wateren zullen visstekken worden aangelegd.

nieuwlogo vhrd

(Advertentie)

(Advertentie)

VHRDDordrecht Facebook Page  VHRDDordrecht Instagram Pagina 

Login-formulier

Let op, als je wilt inloggen en je bent niet zeker of je je wachtwoord nog weet: GA NIET PROBEREN, maar vraag gewoon een nieuw wachtwoord aan. Na drie keer inloggen met een verkeerd wachtwoord wordt je toegang geblokkeerd.

visplanner2Met VISplanner zie u direct op Google Maps kaart waar u met uw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Daarnaast ziet u eenvoudig waar er handige visvoorzieningen in de buurt zijn.

Download nu uw mobiele VISplanner app. Onmisbaar voor onderweg!

Voor Iphone

Voor Android

Wie is online

We hebben 305 gasten en geen leden online